Philoxenia 2023: Vanessa, η νέα πλατφόρμα για σχεδιαστές λογοτύπων

H DataScouting συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Philoxenia 2023 ως μέλος του Innovative Design Cluster, του πρώτου Συνεργατικού Σχηματισμού Καινοτομίας για το Design στην Ελλάδα. Η εταιρεία μας θα έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει τη Vanessa, τη νέα πλατφόρμα για σχεδιαστές λογοτύπων που υλοποίησε η ομάδα μας στα πλαίσια του συνεργατικού έργου SYN INN DESIGN.

Η παρουσίαση του SYNN INN DESIGN έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο, 11 Νοεμβρίου, στις 11:00 στο Περίπτερο 13, Open Stage. Η κα Μαίρη Χατζηκωστή, Legal Counsel της DataScouting, θα είναι παρούσα για να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τη συμμετοχή της εταιρεία μας στα πλαίσια του έργου.

Η Philoxenia ξεκινάει στις 10 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, 12 Νοεμβρίου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Philoxenia 2023: Vanessa, η νέα πλατφόρμα για σχεδιαστές λογοτύπων

Vanessa, η νέα πλατφόρμα για σχεδιαστές λογοτύπων

H DataScouting παρουσιάζει στη Philoxenia 2023 τη νέα πλατφόρμα της Vanessa, που έχει υλοποιηθεί αποκλειστικά για σχεδιαστές λογοτύπων. Με τη Vanessa οι σχεδιαστές μπορούν να

    • Αναζητήσουν λογότυπα όμοια με δικά τους, να δουν το ποσοστό διαφοροποίησης και να εντοπίσουν πιθανή παραβίαση πνευματικής ιδιοκτησίας.
    • Εμφανίσουν μετρικές όπως ποσοστό μοναδικότηταςαντίθεσης, ή διαφοροποίησης σε ανθρώπους με αχρωματοψία, για μέγιστη εξατομίκευση.
    • Να χρησιμοποιήσουν τη βάση με τα χιλιάδες κατοχυρωμένα λογότυπα και μεταδεδομένα (χρώμα, σχήμα, κείμενο ενδεικτικές κατηγορίες) που παράγουμε για κάθε λογότυπο ως ατέλειωτη πηγή έμπνευσης.

Η Vanessa αποτελεί ένα δυναμικό εργαλείο με ενσωματωμένη τεχνητή νοημοσύνη για ανερχόμενους και επαγγελματίες σχεδιαστές διευκολύνοντας τη δημιουργία πρωτότυπων και μοναδικών λογοτύπων.

Θα μας βρείτε στο Περίπτερο 13, Stand B20. Ελάτε να συνομιλήσετε με την ομάδα μας και να δείτε από κοντά πως ακριβώς λειτουργεί η Vanessa.

Σχετικά με το Innovative Design Cluster

Το Innovative Design Cluster αποτελεί τον πρώτο, στην Ελλάδα, Συνεργατικό Σχηματισμό Καινοτομίας που συγκροτείται από μικρές, πολύ μικρές και μεσαίες εταιρείες, ερευνητικά κέντρα και φορείς που δραστηριοποιούνται ή ενσωματώνουν στις δραστηριότητές τους τον δημιουργικό σχεδιασμό.

Όραμα του Innovative Design Cluster είναι η ανάδειξη μιας διευρυμένης αντίληψης για την αξία και τον ρόλο του ελληνικού δημιουργικού σχεδιασμού ως παράγοντα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας σε εθνικό και τοπικό επίπεδο.

Φορέας Αρωγός της συγκρότησης του Innovative Design Cluster είναι η Αναπτυξιακή Μείζονος Αστικής Θεσσαλονίκης Α.Ε. Αναπτυξιακός Οργανισμός ΟΤΑ (ΜΑΘ ΑΕ ΑΟΤΑ) και η χρηματοδότησή του προέρχεται από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μέσω του επιχειρησιακού προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία ΕΠΑνΕΚ 2014-2020.

Ως μέλος του Cluster η DataScouting συμμερίζεται απόλυτα το όραμά του για την ανάδειξη μιας διευρυμένης αντίληψης  της αξίας και του ρόλου του ελληνικού δημιουργικού σχεδιασμού ως παράγοντα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας σε εθνικό και τοπικό επίπεδο.

Pin It

Comments are closed.