Στο πλευρό των βιβλιοθηκών με ανοιχτό διάλογο για ιδέες και λύσεις

#ΜένουμεΣπίτι #ΜένουμεΕνεργοί #ΕπιλέγουμεDataScouting

Η Datascouting, εν μέσω κορωναϊού, μένει δίπλα στους συνεργάτες της και τους φίλους της επιστημονικής κοινότητας του χώρου των βιβλιοθηκών, αρχείων και μουσείων, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες της και παρέχοντας εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες για την ορθή λήψη αποφάσεων και τη βέλτιστη διαχείριση πόρων.

Η επιστημονική ομάδα της DataScouting, απολύτως ενήμερη πάνω στις τρέχουσες εξελίξεις του κλάδου, και μελετώντας την υφιστάμενη κατάσταση του ιδρύματος ή του οργανισμού σας, θα δημιουργήσει για εσάς, μέσα από την πολύχρονη εμπειρία της και την επιστημονική της εξειδίκευση, τη βέλτιστη μελέτη εφαρμογής για τον εκσυγχρονισμό των δομών και των παρεχόμενων υπηρεσιών του φορέα σας.

Κύριο μέλημα μας είναι, με απόλυτο σεβασμό, να “ακούμε” τις ανάγκες του κάθε ιδρύματος, φορέα ή οργανισμού,  και να προσαρμόζουμε τις προτεινόμενες λύσεις πάνω στις πραγματικές του ανάγκες και στο όραμά του.

Μένουμε στο πλευρό των βιβλιοθηκών και αρχείων με ανοιχτό διάλογο για ιδέες και λύσεις

Μπορεί λόγω του κοροναϊού κάποια έργα να έχουν ανασταλεί, αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να συνεχίσουμε τη συζήτηση και να δούμε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Για παράδειγμα:

Έχετε υπό την επίβλεψή σας παρθένο αρχειακό υλικό και θέλετε να δείξετε παγκοσμίως τον πολιτιστικό σας πλούτο?

Θα δημιουργήσουμε για εσάς το πλέον σύγχρονο, και βάση διεθνών προτύπων, δομημένο ψηφιακό αποθετήριο ακολουθώντας τις τρέχουσες τεχνολογικές εξελίξεις του κλάδου!

Έχετε ήδη ένα άρτιο ILS στη βιβλιοθήκη σας το οποίο έχει βελτιστοποιήσει την οργάνωση του υλικού και θέλετε να παρέχετε μεγαλύτερη μεγαλύτερη ασφάλεια και ευελιξία στη διαχείριση της συλλογής σας?

Θα αναλάβουμε για εσάς την εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος RFID το οποίο θα αναβαθμίσει στο απόλυτο τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης των χρηστών σας και της διαχείρισης του υλικού από το προσωπικό του φορέα!

Σας προβληματίζει η σωστή εξυπηρέτηση των χρηστών της βιβλιοθήκης σας λόγω του γενικού lockdown και θέλετε να είστε ένα βήμα μπροστά υιοθετώντας την τελευταία λέξη στην τεχνολογική εξέλιξη του κλάδου?

Θα αναλάβουμε την προμήθεια και εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος αυτόματου δανεισμού και επιστροφών έτσι ώστε να μην αναστέλλετε η διαχείριση του υλικού της συλλογής σας και να υφίσταται χωρίς την ανάγκη ύπαρξης προσωπικού!

Αποτυπώστε, καταγράψτε και στείλτε μας κάθε σας σκέψη, προβληματισμό και απορία και η επιστημονική ομάδα της DataScouting θα επικοινωνήσει μαζί σας για να συζητήσουμε από κοινού μια σειρά προτάσεων και βέλτιστων λύσεων, προσαρμοσμένες στο αίτημα σας και στις πραγματικές σας ανάγκες.

Στο πλευρό των βιβλιοθηκών η DataScouting

Pin It

Comments are closed.