TechSaloniki Live Episode #2

H Tech καριέρα που ψάχνετε έρχεται Live στην οθόνη σας. Συντονιστείτε μαζί μας για μια Live HR συζήτηση στο πλαίσιο του Live Episode #2 που διοργανώνει το TechSaloniki, την Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου στις 17:00, μέσω Facebook Live.

Εάν ψάχνεις εργασία στον τομέα της Πληροφορικής, είσαι έμπειρος προγραμματιστής, έχεις πτυχίο IT ή συναφούς γνωστικού αντικειμένου ή απλά ο κώδικας είναι η ζωή σου, σε περιμένουμε να γνωριστούμε.

Μαζί μας στο #AskYourFutureColleague θα είναι ο Ιωακείμ-James Θεολόγου, ο Αχιλλέας Ναουμίδης και ο Αναστάσιος Αβράμης για να μοιραστούν μαζί σας την προσωπική τους εμπειρία και επαγγελματική πορεία στη DataScouting και να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας real time.

Στο event συμμετέχουμε ως μέλος του TechSaloniki μαζί με άλλες εταιρείες μέλη. Η DataScouting ψάχνει για Java Engineer. Είμαστε εταιρεία ανάλυσης δεδομένων, ανάπτυξης λογισμικού και παροχής τεχνολογικών υπηρεσιών με εξειδίκευση στην παρακολούθηση και ανάλυση περιεχομένου σε πραγματικό χρόνο από παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης, online και social media, αλλά και στη ψηφιοποίηση, διαχείριση, ανάλυση και διάχυση πληροφοριών πολιτισμικής κληρονομιάς και αρχειακού υλικού.

Για να συμμετέχετε στο TechSaloniki Live Episode #2 δηλώστε δωρεάν τη συμμετοχή σας, ανεβάστε το βιογραφικά σας και εξασφαλίστε μια online συνέντευξη μετά το Live, στις 25 Οκτωβρίου.

TechSaloniki Live Episode #2_DataScouting_Java Engineer

Pin It

Comments are closed.