Fiesole Retreat Series Athens: περήφανος χορηγός

Η DataScouting συμμετέχει ως χορηγός στο Fiesole Retreat Series Athens, που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος στις εγκαταστάσεις της στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, από τις 5 έως τις 7 Απριλίου.

Το Fiesole Retreat Series Athens, με τίτλο “Tradition Meets Innovation”, θα εστιάσει στις ελληνικές πρωτοβουλίες, τονίζοντας τη δημιουργικότητα και τις καινοτόμες εξελίξεις στη χώρα μας. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει επίσης ενότητες για τις ψηφιακές ανθρωπιστικές επιστήμες και για την επιστημονική επικοινώνηση.

«Είναι χαρά μας να παρευρισκόμαστε σε μια από τις σπουδαιότερες διεθνείς συναντήσεις του χώρου των βιβλιοθηκών όπως το  22ο Fiesole Retreat. Επιπρόσθετα είναι μεγάλη μας τιμή  να συμμετέχουμε ως χορηγοί καλύπτοντας τη συμμετοχή τριών νέων επιστημόνων δίνοντας τους την ευκαιρία να βρίσκονται μαζί μας σε αυτή τη σημαντική συνάντηση,» δήλωσε ο κύριος Βασίλειος Μπατάλας, Library & Information Systems Manager της DataSouting.

Ως χορηγός η DataScouting θα έχει τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους συμμετέχοντες και να τους παρουσιάσει τις τεχνολογικές λύσεις και εργαλεία που προσφέρει σε βιβλιοθήκες, αρχεία και μουσεία.

To Fiesole Retreat Series, που λαμβάνει χώρα από το 1999, αποτελεί forum διερεύνησης των ψηφιακών πρωτοβουλιών που αναλαμβάνουν οι βιβλιοθήκες, τα ερευνητικά ιδρύματα, οι εκδοτικοί οίκοι και άλλοι εταίροι στα πεδία της έρευνας, της εκπαίδευσης, του επιστημονικού λόγου, των πνευματικών δικαιωμάτων, της πολιτιστικής κληρονομιάς και των ανθρωπιστικών επιστημών.

Fiesole Retreat Series 2022: περήφανος χορηγός

Pin It

Comments are closed.