Περήφανος χορηγός του DCAC 2022

Η DataScouting συμμετέχει ως χορηγός στο DCAC 2022 (International Conference on Digital Culture & AudioVisual Challenges) που διοργανώνεται για τέταρτη φορά στην Ελλάδα από το Τμήμα Τεχνών Ήχου & Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου και θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα, από τις 13 έως τις 14 Μαΐου.

Το DCAC 2022, με τίτλο  “Interdisciplinary Creativity in Arts and Technology”, θα εστιάσει στη σύνδεση της τεχνολογίας με τον πολιτισμό και τις τέχνες στην ψηφιακή εποχή, ενώ παράλληλα θα ανοίξει τη συζήτηση ανταλλάσσοντας εμπειρίες, βέλτιστες πρακτικές και τεχνογνωσία από την τρέχουσα διεθνή έρευνα, δίνοντας παράλληλα νέες ευκαιρίες για την εξέλιξη της.

«Έχουμε τη χαρά να παρευρισκόμαστε σε μια από τις σπουδαιότερες διεθνείς συναντήσεις του επιστημονικού χώρου όπως το  4ο DCAC 2022 και παράλληλα είναι μεγάλη μας τιμή  να συμμετέχουμε ως χορηγοί καλύπτοντας τη συμμετοχή του keynote speaker κ. Αλέξανδρου Ιωσηφίδη, από το Aarhus University της Δανίας», δήλωσε ο κύριος Βασίλειος Μπατάλας, Library & Information Systems Manager της DataScouting.

Το DCAC 2022, που λαμβάνει χώρα από το 2018, αποτελεί  ένα forum για την τρέχουσα έρευνα και τις εφαρμογές που ενσωματώνουν τεχνολογία, τέχνη και πολιτισμό. Αποσκοπεί στην εμβάθυνση της συνεργασίας, την ανταλλαγή εμπειριών και καλών πρακτικών. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για συζήτηση και αλληλεπίδραση μεταξύ της διεπιστημονικής δημιουργικότητας, της τεχνολογίας, των τεχνών και του πολιτισμού.

Ως χορηγός η DataScouting θα έχει τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους συμμετέχοντες και τους ομιλητές, να τους παρουσιάσει τις τεχνολογικές λύσεις και εργαλεία που έχει αναπτύξει με τη συμμετοχή της σε ερευνητικά έργα και τις οποίες προσφέρει σε φορείς διαχείρισης πολιτιστικού περιεχομένου όπως βιβλιοθήκες, αρχεία και μουσεία.

DCAC 2022_Proud Sponsor_DataScouting

Pin It

Comments are closed.